Pandora 2014 – Extra bonuspuzzel

Het is weer bijna tijd voor Pandora, ofwel een hele week overdag slapen, ‘s nachts creatieve oplossingen voor puzzels bedenken en andere teams uitnodigen om wikkie te komen drinken om zo heel subtiel hun interpretaties van bonuspuzzels te ontfutselen. Dit jaar is het thema Heisteria: de kluis van Opa Rand is gestolen, terwijl Opa een kopje suiker bij de buren aan het lenen was. Wat dit precies voor ons gaat betekenen zullen we maandag pas te horen krijgen. Voor de echte voorpret staat er al een redelijk archief aan oude puzzels op de site.

Het ultieme doel van Pandora is uiteraard het zelf bedenken van bonuspuzzels (zie bijvoorbeeld Bonuspuzzel 5). Inmiddels hebben wij de eerste bonuspuzzel beschikbaar gemaakt. Ergens op de site Heisteria staat een pizza met 4 toppings verborgen, vergelijkbaar met de pizza’s van Pizzer-IA. Geef deze vier toppings door aan de leden van Rolstoelstruik tijdens een meeting en als beloning zul je een voorwerp uit een vorige Pandora ontvangen.

Comments are closed.